Firmaprofil

Jens Sandberg A/S er en moderne entreprenørvirksomhed med mere end 50 ansatte. Her danner fagligheden og kompetencen grundlaget for et veludført arbejde, godt resultat og i sidste ende tilfredse kunder. Vores medarbejdere er alle faguddannede og deltager ofte på efteruddannelser og kurser, så kvaliteten sikres i alle dele af arbejdet.
Med en egenproduktion inden for bygge-, anlæg- og kloakeringsarbejde udfører vi bygge- og anlægsopgaver inden for fag- og hovedentrepriser. Hvortil vores ingeniører i projekteringsafdelingen  sørger for koordinering og planlægning.

Vi har et godt, fast samarbejde med flere forskellige kompetente underleverandører og samarbejdspartnere, og lægger vægt på at sammensætte det helt rette team til den konkrete opgave. Samarbejdspartnere og leverandører udvælges nøje, så kvaliteten bibeholdes, og flere af disse har vi et mangeårigt samarbejde med.

”Som firma skal man ikke sige, man leverer kvalitet. Man skal vise, man gør det”

Vi har en projektafdeling og byggeafdeling, som arbejder tæt sammen omkring de enkelte byggeopgaver. Kommunikation, koordinering og projektledelse samt en efterfølgende evaluering fra 3. part sikrer, at vi altid leverer den bedste kvalitet til vores kunder.

Virksomheden er etableret i 1997 af Jens Sandberg, og er i dag ejet af Jens Sandberg, Claus Grønholdt, Ole Eriksen  og Jimmy Pedersen.