Diamantboring og betonskæring

Hos Jens Sandberg A/S i Odense har vi det rette udstyr til at kunne varetage mange forskellige former for diamantboring og betonskæring.

Vi har mange års erfaring inden for området, og vi kører blandt andet ud til kunder på hele Fyn samt på Sjælland og i Jylland, hvis der er behov for det. Vi løser alle vores opgaver med stor erfaring og kompetence, og vi gør det naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Præcis boring uden risiko for brud

Med diamantboring kan vi opnå den størst mulige præcision i vores borearbejde, uden at der forekommer vibrationer, som kan udgøre en risiko for, at der opstår brud på fundamentet. Vi kan dermed bore et præcist hul lige efter dine ønsker og behov. Vi kan blandt andet bore og skære igennem meget hårde og kompakte materialer.​

Vores medarbejdere er alle faguddannede, og de bliver jævnligt sendt på relevante kurser inden for deres fagområde, så vi kan være sikre på, at vores kunder altid får den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere om diamantboring

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan din opgave med kerneboring eller diamantskæring kan løses, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en pris på lige netop din kerneboreopgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på diamantboring.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 65 95 70 93, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@jenssandberg.dk.​

B​rug en erfaren entreprenør med alsidig ekspertise!

Brug vores erfarne entreprenørfirma til dine alsidige byggebehov! Med over 20 års erfaring inden for kloak, anlæg, beton og murerarbejde, leverer vi kvalitet og ekspertise. 

Vi betjener Fyn, Jylland og Sjælland. Kontakt os for at høre mere om vores tjenester eller få et gratis tilbud. Ring 65 95 70 93 eller skriv til info@jenssandberg.dk.

Tag kontakt med os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Knullen 16,  5260 Odense S |  ​Tlf.: 65 95 70 93  |  E-mail: info@jenssandberg.dk​  |  Faktura: ​faktura@jenssandberg.dk​  |  CVR: 20797606

fb_3  Følg med på Facebook