​Firmaprofil

Jens Sandberg A/S er en moderne entreprenørvirksomhed, hvor faglighed og kompetence danne grundlaget for et veludført arbejde. Vores medarbejdere er alle faguddannede og deltager ofte på efteruddannelser og kurser, så kvaliteten i arbejdet sikres.

Med en egenproduktion indenfor jord-, kloak-, anlæg-, murer-, og betonarbejde udfører vi opgaver inden for fag-, hoved- og totalentrepriser for såvel nybyggeri som renovering og ombygning. Derudover varetager vi også forskellige former for diamantboring og betonskæring. 

Vi har et godt samarbejde med flere dygtige underleverandører og samarbejdspartnere, og lægger vægt på at sammensætte det helt rette team til den konkrete opgave.

Den centrale beliggenhed gør, at vi ikke kun servicerer kunder og samarbejdspartnere på Fyn, men også på Sjælland og i Jylland.​

”Som firma skal man ikke sige, man leverer kvalitet. Man skal vise, man gør det”

​Vi har en projekt- og byggeafdeling, som arbejder tæt sammen omkring de enkelte byggeopgaver, hvilket sikre en effektiv kommunikation så planlægning, koordinering og projektledelse er i top.

Fast kundekreds som tæller private, erhverv og offentlige myndigheder som løbende serviceres.

Virksomheden er etableret i 1997 af Jens Sandberg, og er i dag ejet af Jens Sandberg, Claus Grønholdt og Ole Eriksen.​

Du kan enten ringe til os på telefon 65 95 70 93, eller du kan skrive til vores e-mail info@jenssandberg.dk.

B​rug en erfaren entreprenør med alsidig ekspertise!

Brug vores erfarne entreprenørfirma til dine alsidige byggebehov! Med over 20 års erfaring inden for kloak, anlæg, beton og murerarbejde, leverer vi kvalitet og ekspertise. 

Vi betjener Fyn, Jylland og Sjælland. Kontakt os for at høre mere om vores tjenester eller få et gratis tilbud. Ring 65 95 70 93 eller skriv til info@jenssandberg.dk.

Tag kontakt med os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Knullen 16,  5260 Odense S |  ​Tlf.: 65 95 70 93  |  E-mail: info@jenssandberg.dk​  |  Faktura: ​faktura@jenssandberg.dk​  |  CVR: 20797606

fb_3  Følg med på Facebook