​Firmaprofil

Jens Sandberg A/S er en moderne entreprenørvirksomhed, hvor faglighed og kompetence danne grundlaget for et veludført arbejde. Vores medarbejdere er alle faguddannede og deltager ofte på efteruddannelser og kurser, så kvaliteten i arbejdet sikres.

Med en egenproduktion indenfor jord-, kloak-, anlæg-, murer-, og betonarbejde udfører vi opgaver inden for fag-, hoved- og totalentrepriser for såvel nybyggeri som renovering og ombygning. Derudover varetager vi også forskellige former for diamantboring og betonskæring. 

Vi har et godt samarbejde med flere dygtige underleverandører og samarbejdspartnere, og lægger vægt på at sammensætte det helt rette team til den konkrete opgave.

Den centrale beliggenhed gør, at vi ikke kun servicerer kunder og samarbejdspartnere på Fyn, men også på Sjælland og i Jylland.​

”Som firma skal man ikke sige, man leverer kvalitet. Man skal vise, man gør det”

​Vi har en projekt- og byggeafdeling, som arbejder tæt sammen omkring de enkelte byggeopgaver, hvilket sikre en effektiv kommunikation så planlægning, koordinering og projektledelse er i top.

Fast kundekreds som tæller private, erhverv og offentlige myndigheder som løbende serviceres.

Virksomheden er etableret i 1997 af Jens Sandberg, og er i dag ejet af Jens Sandberg, Claus Grønholdt og Ole Eriksen.​

Du kan enten ringe til os på telefon 65 95 70 93, eller du kan skrive til vores e-mail info@jenssandberg.dk.

Knullen 16,  5260 Odense S |  ​Tlf.: 65 95 70 93  |  E-mail: info@jenssandberg.dk​  |  Faktura: ​faktura@jenssandberg.dk​  |  CVR: 20797606

fb_3  Følg med på Facebook