Kerneområder - Ingen opgaver er for store

Jens Sandberg A/S varetager bygge-, anlæg-, og kloakopgaver for en bred vifte af virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi har et team af dygtige og erfarne medarbejdere, der varetager mindre som større opgaver som servicearbejde, fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

Nøgleordet er kvalitet, og der lægges stor vægt på, at dette synliggøres i alle dele af processen. Ligesom vi er på forkant med udviklingen inden for byggebranchen, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Det er vores målsætning at give kunden kvalitet til markedets bedste pris - og dertil levere varen inden for den aftalte tid - samt at være en synlig og professionel samarbejdspartner, og kompetent rådgiver, igennem hele byggeforløbet.

Med kunden i centrum sørger vi for, at alle projekter styres sikkert i mål via vores ekspertise inden for byggeri, planlægning, projekt- og processtyring

​Vores arbejdsområder

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde.

Du kan enten ringe til os på telefon 65 95 70 93, eller du kan skrive til vores e-mail info@jenssandberg.dk.

Knullen 16,  5260 Odense S |  ​Tlf.: 65 95 70 93  |  E-mail: info@jenssandberg.dk​  |  Faktura: ​faktura@jenssandberg.dk​  |  CVR: 20797606

fb_3  Følg med på Facebook