Kerneområder - Ingen opgaver er for store

Jens Sandberg A/S varetager bygge-, anlæg-, og kloakopgaver for en bred vifte af virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi har et team af dygtige og erfarne medarbejdere, der varetager mindre som større opgaver som servicearbejde, fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

Nøgleordet er kvalitet, og der lægges stor vægt på, at dette synliggøres i alle dele af processen. Ligesom vi er på forkant med udviklingen inden for byggebranchen, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Det er vores målsætning at give kunden kvalitet til markedets bedste pris - og dertil levere varen inden for den aftalte tid - samt at være en synlig og professionel samarbejdspartner, og kompetent rådgiver, igennem hele byggeforløbet.

Med kunden i centrum sørger vi for, at alle projekter styres sikkert i mål via vores ekspertise inden for byggeri, planlægning, projekt- og processtyring

​Vores arbejdsområder

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde.

Du kan enten ringe til os på telefon 65 95 70 93, eller du kan skrive til vores e-mail info@jenssandberg.dk.

B​rug en erfaren entreprenør med alsidig ekspertise!

Brug vores erfarne entreprenørfirma til dine alsidige byggebehov! Med over 20 års erfaring inden for kloak, anlæg, beton og murerarbejde, leverer vi kvalitet og ekspertise. 

Vi betjener Fyn, Jylland og Sjælland. Kontakt os for at høre mere om vores tjenester eller få et gratis tilbud. Ring 65 95 70 93 eller skriv til info@jenssandberg.dk.

Tag kontakt med os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Knullen 16,  5260 Odense S |  ​Tlf.: 65 95 70 93  |  E-mail: info@jenssandberg.dk​  |  Faktura: ​faktura@jenssandberg.dk​  |  CVR: 20797606

fb_3  Følg med på Facebook