Nybyggeri lige efter dine ønsker og drømme

Er du privatperson, og skal du i gang med at realisere et byggeprojekt, kan vi hos

Jens Sandberg A/S i Odense projektere opgaven for dig. Vi er et entreprenørfirma med stor erfaring inden for nybyggeri. Med den lang erfaring inden for adskillige former for nybyggeri i alle størrelser er vi med i det omfang, du ønsker det. Vi kan for eksempel varetage din opgave som fag- eller totalentreprise, hvor vi koordinerer hele byggeprocessen og samler det rette team til opgaven.

Vi varetager opgaver i forbindelse med nybyggeri for private kunder på Fyn, men vi hjælper også gerne kunder på Sjælland og i Jylland.

Synlig kvalitet hele vejen igennem

Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er synlig igennem hele processen. Det gælder alt lige fra en tæt dialog med bygherre, og ugentlige byggemøder med de forskellige faggrupper, til materialevalg, der sikrer et godt og holdbart stykke arbejde.

Vi bygger efter de håndværksmæssige traditioner, og vi giver gerne inspiration med på vejen. Hos os er der ikke tale om typehuse – hos os kan du som kunde få det, præcis som du vil. Vi samarbejder med både arkitekter og ingeniører, der kan realisere din byggedrøm.​

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri afhænger netop af, hvad dine ønsker og drømme er, og hvor stort et budget du har til rådighed. Vi kan bygge det hus, du drømmer om, og derfor er prisen også meget individuel fra kunde til kunde. 

Overordnet set afhænger prisen dog af, hvor stort det nye hus skal være, og hvad du har af særlige krav til materialevalg, indretning og specielle løsninger.

Byg nyt hus med os – kontakt os og hør mere om mulighederne for nybyggeri

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er, når der skal bygges et nyt hus. Vi rådgiver dig gerne, så du får præcis den løsning, du drømmer om, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på realisering af dit byggeprojekt.

Ring på telefon 65 95 70 93 for en uforpligtende snak om nybyg eller skriv til vores e-mail info@jenssandberg.dk. Så vender vi tilbage snarest muligt.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nybyggeri!

B​rug en erfaren entreprenør med alsidig ekspertise!

Brug vores erfarne entreprenørfirma til dine alsidige byggebehov! Med over 20 års erfaring inden for kloak, anlæg, beton og murerarbejde, leverer vi kvalitet og ekspertise. 

Vi betjener Fyn, Jylland og Sjælland. Kontakt os for at høre mere om vores tjenester eller få et gratis tilbud. Ring 65 95 70 93 eller skriv til info@jenssandberg.dk.

Tag kontakt med os idag

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Knullen 16,  5260 Odense S |  ​Tlf.: 65 95 70 93  |  E-mail: info@jenssandberg.dk​  |  Faktura: ​faktura@jenssandberg.dk​  |  CVR: 20797606

fb_3  Følg med på Facebook